2015. augusztus 15., szombat

Zombiapokalipszis Book TAG

Ezt a Book Tag-et Zeyna kérésére csináltam meg, amit köszönök neki. Jó volt megcsinálni, mert kivételesen nem kérdésekre kellett válaszolni, hanem a sorsra kellett bízni a döntést.

A feladatom a következő volt:
1. Választanom kell 5 könyvet.
2. A címüket fel kell írnom cetlikre, majd belerakni olyan valamibe, ahonnan ki tudom húzni, melyik kérdéshez melyik könyv tartozik.
3. Ha kihúztam egy fecnit az azon szereplő könyvet véletlenszerűen ki kell nyitnom valahol, és az ott található névvel kell válaszolnom a kérdésre.
4. A második kérdésre ugyanabból a könyvből kell válaszolnom, mint először, ugyanezzel a módszerrel.
5. A 3. és a 4. kérdésre ugyanígy kell válaszolnom.

Az öt könyv, amit választottam

1. Az első ember aki meghal
Anya (Rubinvörös), más néven Grace Sheperd. Gwenért biztos feláldozná magát, de az is biztos, hogy a végsőkig küzdene.

2. Az a személy, akit elgáncsolsz, hogy elmenekülj a zombik elől
Gideon (Rubinvörös). Hűű... hát, ezt elég nehéz elképzelni, mivel Gideon jóval fejlettebb a harcművészetben, mint én. Viszont nagyon jól nevelt, így valószínűleg előreengedne és feltartaná a zombikat.

3. Az első ember aki zombivá változik
Simon (Üvegváros). Ez nagyon vicces lenne. Mivel Simon vámpír, így nem tudom mi lenne belőle. Valami mutáns zombi-vámpír. Egy zompír! Vagy vámbi! ☺ na, jó... kezdek fáradni...

4. Az az ember aki téged gáncsol el, hogy elmeneküljön
Clary (Üvegváros). A kis gonosz... Valószínűleg nem saját kezűleg gáncsolna el, hanem rajzolna elém egy rúnát, ami miatt magamtól hasra esek. De Gideon (akit végül nem gáncsolok el, vagy ha igen, addigra feláll) biztos megmentene.

5. A csapat idiótája
Holly (Rocksztárt kaptam karácsonyra). Ő annyira nem buta (vagy legalábbis a könyvben nem sok szó esik arról, hogy mennyire okos/buta), így lehet egész jó csapat lenne, hogy ha a legidiótább sem sík-hülye.

6. A csapat agya
Nick (Rocksztárt kaptam karácsonyra). Ő biztosan tudja, hogy kell a zombikat legyőzni... ☺ Csak pár paprika-spray és győztünk is! ☺

7. A csapat orvosa
Egy Bölcs (Hetedik bosszúja). Ha van gyógyító tálentuma, akkor mind meg vagyunk mentve.

8. A fegyverszakértő
Adam (Hetedik bosszúja). Mivel mogadori, ezért ért a fegyverekhez, ráadásul nagyon is hatásos fegyverekhez! És még a jó is, így biztos nem szegül ellen.

9. A harcos
Boldi (Bábel). Na, ő biztos nagyszerű harcos lenne. Simán összeverekszik bárkivel. Csak el ne hagyja közben a bakancsát ☺

10. A csapatkapitány
Szasza (Bábel). Simán el tudom képzelni csapatfőnöknek. Azt hiszem elég jó kis csapat gyűlt össze... ☺☺

Most nem hívok ki senkit, de bárki megcsinálhatja, aki szeretné.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése